Als we de verhalen van Bloomberg en WSJ mogen geloven beschikt de nieuwe iPad Mini over een 7.85 inch display. Niemand beschikt op dit moment over hard bewijs dat Apple een iPad Mini gaat uitbrengen. Gister hadden we het nog over een gerucht van Macotakara, de betrouwbare Japanse blog beweert dat de nieuwe iPad Mini in Brazilië ontwikkeld zal worden.

De productie van de nieuwe iPad Mini zal in september in de nieuwe fabrieken van Foxconn in Brazilië van start gaan en naar verwachting ligt de 7-inch tablet van Apple voor de feestdagen nog in de winkelschappen. Verder beschikt de iPad Mini over 3G verbindingen en zal bijna zo dun zijn als de iPod Touch. De prijs van de mini iPad zal tussen de 199 / 249 dollar kosten.

Om u een idee te geven hoe de dingen zouden kunnen zijn op een 7.85-inch scherm van de iPad Mini heeft TUAW de iOS scherm gedownscaled. De onderstaande Safari screenshot geeft u een idee hoe het allemaal eruit kunnen zien:

Als u http://seveneightyfive.fscked.com/ bezoekt op uw iPad, zult u in staat zijn om een redelijk realistisch beeld te krijgen van de 7.85-inch scherm van de iPad Mini.