Terug in juli was er volgens Geekbench een benchmark test uitgevoerd op een 13-inch Retina MacBook Pro met een onbekend kenmerk “MacBookPro10,2“. De online dienst vermoede dat Apple bezig was met het ontwikkelen en testen van een goedkopere Retina MacBook Pro.

Nu we twee maanden verder zijn lijkt Geekbench gelijk te hebben. Een analist van onderzoeksbureau NPD heeft tegenover CNET verklaard dat Apple al is begonnen met de massaproductie van de nieuwe 13,3-inch Retina schermen van 2560×1600 pixels. Dit scherm zou gemaakt worden voor een nieuwe Retina MacBook Pro.

De verwachtte lanceer datum van de nieuwe 13,3 inch Retina MacBook Pro zou ergens in oktober zijn.

  • Eddie

    Echt weer een vieze streek van Apple. Brengen ze het later uit dan de andere retina MabBook’s om nogmaals even geld te slaan.