Dat er aanstaande woensdag 12 september een iPhone 5 evenement wordt gehouden is al eerder deze week bevestigt door Apple. Volgens recente geruchten wordt er op 12 september niet alleen de volgende generatie iPhone onthuld, zo zou volgens bronnen van 9to5mac ook nieuwe modellen van de iPod Touch, iPod nano en iPod shuffle gepresenteerd worden.

Apple zou volgens de bronnen drie soorten iPod Touch’s onthullen, waarvan de twee duurste modellen een nieuwe design hebben gekregen. De goedkoopste iPod Touch behoudt de huidige design. De twee duurdere modellen zouden 299 dollar en 399 dollar kosten. Opvallend is dat de duurdere iPod Touch’s in meerdere kleuren beschikbaar zou zijn.

De iPod nano heeft vorig jaar geen nieuwe uiterlijk gekregen, er wordt wel gesuggereerd dat de iPod nano dit jaar wel een nieuwe design gaat krijgen, hij zou wat langer zijn en geïntegreerde Wi-Fi. De iPod nano zou in acht kleuren leverbaar zijn en zou rond de 149,- euro kosten.

Van de iPod shuffle wordt er niet veel verwacht, de prijs zou rond de 49,- euro blijven. Wel wordt er verwacht dat er meer kleuren erbij komen. Momenteel kan je de iPod shuffle in vijf kleuren kopen, dit zou Apple uitbreiden naar acht kleuren.

Net zoals voorgaande Apple evenementen zullen wij u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen op 12 september.

  • Gerard

    Yoehoeee! Eindelijk kunnen we de iPhone 5 vanavond zien schitteren! Ik ga hem zeker kopen. Ben mijn iPhone 3GS zat hij is super traag.