Bloomberg stelt op basis van bekende met Apple’s televisie plannen dat er dit jaar geen nieuwe Apple TV settop-box wordt uitgebracht. De Amerikaanse kabelproviders en andere mediabedrijven zouden op dit moment geen reden zien om samen te werken met Apple en hun inkomstenbronnen te delen. Apple is hierdoor niet van plan om de Apple TV settop-box dit jaar uit te brengen.

Apple wil met de Apple TV settop-box de standaard kabelkastje van de televisieproviders vervangen. De vernieuwde Apple TV settop-box zou een nieuwe interface krijgen dat meer op het iconenscherm van de iPad lijkt. Op deze manier wil Apple iedere iPhone en iPad gebruiker sneller laten begrijpen hoe de settop-box bestuurd moet worden

Gebruikers kunnen via de Apple TV on demand alle afleveringen bekijken van een lopende televisieseizoen. Zo is het zelfs mogelijk om een aantal minuten terug te spoelen van een live programma zonder dat je het vooraf hoeft op te nemen.

via Bloomberg