Tijdens de Duitse IFA beurs had een Israëlische site een iPhone 5 dummy ontdekt. Deze iPhone 5 dummy was van een hoesjes fabrikant die niet wou zeggen vanwaar hij de iPhone 5 dummy had. De Amerikaanse The Verge had dezelfde iPhone 5 dummy opgespoord om het uitgebreid te vergelijken met de huidige iPhone 4S.

Tijdens dezelfde IFA beurs is er ook een iPad mini prototype opgedoken die fysiek laat zien hoe de kleinere iPad er uit kan komen te zien. De iPad mini is volledig gemaakt uit aluminium. Net zoals de iPhone 5 beschikt de iPad mini over een kleinere dockconnector.

Tot heden konden we alleen genieten van concept afbeelding van de iPad mini. De recente geruchten over een dunnere rand komen overeen met de prototype. Of de iPad mini nep is nog de vraag. Accessoiresmakers krijgen vaak dummy’s van Apple om zo snel mogelijk accessoires te maken.

De iPad mini wordt waarschijnlijk in oktober gepresenteerd tijdens een tweede evenement. De eerste evenement wordt gehouden op 12 september om de iPhone 5 te presenteren.

[wzslider autoplay=”true” height=”450″ lightbox=”true”]

via Giga.de

  • iPad Mini

    Het model ziet er nice uit. Ik vind de normale iPads soms wel ‘lomp’ groot en ik denk dat de mini een goede tussen oplossing wordt, tussen de iphone en normale ipads.Als het goed is komt ie in oktober uit, ga hem onder de kerstboom vragen 😀

  • Otto

    heb mijn iPad 2 onlangs verkocht door dat ik het zat was. Ik heb een iPhone 4S, de nieuwe MacBook Air en voor mijn werk beschik ik nog over een Dell XPS 15z. Ik verwaarloosde de iPad 2. Vandaar gewoon weggedaan.