Het duurt niet lang meer voordat we de volgende generatie iPhone te zien krijgen. Met nog maar 10 dagen te gaan tot dat Apple op 12 september de nieuwe iPhone 5 gaat onthullen. In de afgelopen periode hebben heel veel geruchten gehoord over de iPhone 5 zelf maar tot heden nog niks vernomen van de nieuwe accessoires.

Hier lijkt een verandering in te komen door de Vietnamese website tinhte. Volgens de Vietnamese site komt de nieuwe iPhone met een compleet nieuwe oordopjes, deze zullen samen geleverd worden met de iPhone 5 en de nieuwe iPod’s.

De nieuwe oordopjes zien eruit als een paardenkop met een kleiner profiel. De nieuwe oordopjes zijn volledig geïntegreerd waarbij er geen onderdelen los kunnen raken. Door gebruik temaken van ultrasoon lassen kun je meerdere onderdelen aan elkaar bevestigen, waardoor je geen naden meer en lijkt het alsof ze van één materiaal zijn gemaakt. De nieuwe unibody oordopjes zullen het draag comfort sterk verbeteren en zullen veel minder pijnlijk zijn dan andere oordopjes.

  • Danny

    Ziet er wel erg cool uit. Alleen hopen dat deze oordopjes geen pijn doen. De huidige oordopjes zijn echt kut!