Dit weekend hebben we weer kunnen genieten van verse iPhone 5 geruchten. Zo zou de iPhone 5 nieuwe unibody oordopjes krijgen, een Israëlische website had tijdens de IFA 2012 een iPhone 5 dummy ontdekt en als laatst was er een video waarin een werkende iPhone 5 prototype was te zien.

In dit artikel gaan we het over de iPhone 5 dummy hebben die de Israëlische website had ontdekt. De Amerikaanse The Verge heeft dezelfde iPhone 5 dummy opgespoord om het uitgebreid te vergelijken met de huidige iPhone 4S. De nieuwe iPhone 5 heeft een langere scherm, waarschijnlijk een 4-inch display. Zo is verder te zien dat de FaceTime camera aan de voorkant verplaats is naar de bovenkant van de speaker, tweekleurige achterkant en de kleine dockconnector bevestigen alle voorgaande geruchten van de afgelopen tijd.

[wzslider autoplay=”true” height=”433″ lightbox=”true”]

De eigenaar van de iPhone 5 dummy is een hoesjesmaker, en hij is er 100% ervan overtuigd dat de nieuwe iPhone 5 er zo uit gaat zien. Zijn hoesjes fabriek in China is al weken bezig om hoesjes en cases in verschillende kleuren te produceren.