Apple heeft gisteren bevestigt dat er op woensdag 12 september een iPhone 5 evenement wordt gehouden. We moeten dus nog een kleine spannende week volhouden totdat we de ware iPhone 5 kunnen zien. Om u alvast warm te houden heeft de niet al te betrouwbare Chinese website M.I.C. Gadget een video gepubliceerd van de iPhone 5.

In de onderstaande video zien we de nieuwe iPhone 5 en als vergelijking de huidige iPhone 4S. Na wat vergelijkingen van wat er nieuw is aan de iPhone 5 werd het tijd om de iPhone 5 aan te zetten, helaas kwam de iPhone 5 niet verder dan een error.

Als we kijken naar de iPhone 5 video lijken alle eerdere geruchten overeen te komen. Toch twijfelt MacRumors aan de echtheid van het filmpje. Als we goed kijken naar de FaceTime camera is er een extra gaatje te zien, dit was niet te zien op eerder uitgelekte foto’s.

  • Jackson

    Is die iPhone 5 echt of fake?