Een YouTube gebruiker genaamd chrisbrownie91 heeft vandaag een nieuwe video online geplaatst. In de video zien we een gelekte prototype van de volgende generatie iPhone. De filmer van de nieuwe iPhone 5 geeft aan dat hij de iPhone 5 via een anonieme bron heeft gekregen. Of het gaat om een echte prototype kunnen we niet met zekerheid zeggen, wel gaat de iPhone 5 aan met de bekende Apple logo en dat je het vervolgens verbinden met iTunes.

Naast een video waar we alle kanten van de iPhone 5 duidelijk kunnen zien heeft hij ook nog eens een aantal foto’s genomen. Laten we eerst naar de genomen foto’s kijken.

[wzslider autoplay=”true” height=”430″ lightbox=”true”]

Deze foto’s bevestigen nogmaals de voorgaande geruchten over een langwerpige display, kleinere dock-connector, FaceTime camera verplaats, oordopjes ingang verplaats naar onderkant en de iPhone 5 is dunner dan zijn voorgangers.

Laten we nu de iPhone 5 prototype video bekijken:

  • Bart

    Vind wel vreemd dat hij de iPhone 5 eerst aan iTunes moet koppelen. Toen ik mijn iPhone 4S voor het eerst ging aanzetten kon ik het direct in gebruiken nemen.

    • DOuwe

      dat komt wss omdat de iphone in dfu of andere mode zit.