Apple heeft vandaag de prijzen van alle producten in de online Apple Store aangepast. De aanpassing heeft plaats gevonden wegens de BTW-verhoging van 19 procent naar 21 procent die vandaag (1 oktober) is ingegaan. De goedkoopste iPhone 5 model is nu 670,- euro in plaats van 659,- euro.

Naast de iPhone 5 zijn ook de prijzen van alle andere producten verhoogd met 2 procent. Zo kost de goedkoopste iPhone 4S model nu 568,- euro, en voor een 8GB iPhone 4 betaal je nu 385,- euro.

Zoals we hierboven al aangaven zijn de rest van alle Apple producten ook duurder geworden. Zo betaal je de goedkoopste MacBook Air model voortaan 1067,- euro, en voor de MacBook Pro geldt een vanaf prijs van 1270,- euro. De goedkoopste model van de MacBook Pro met Retina display betaal je 2.317,- euro.

Wie nog geen iPad 3 heeft en wel van plan is om het te kopen betaald voortaan voor de nieuwe iPad 488,- in plaats van 479 euro.

 

  • Arthur

    Wat een vreemde prijzen veroorzaakt die btw verhoging!
    Ben benieuwd of ze die nog gaan afronden!