Gisteren schreef CNN op basis van anonieme bronnen dat Apple de iPad mini op 17 oktober zal onthullen. De iPad mini zal dan vervolgens op 2 november in de winkels liggen. Over een kleine week zal Apple ook beginnen met het versturen van uitnodiging naar de pers voor de iPad mini evenement.

De Wall Street Journal meldt nu ook dat de massaproductie van de iPad mini al begonnen is. De productie van de iPad mini gebeurt dit keer niet in China, maar bij de nieuwe fabrieken van Foxconn in Brazilië.

Verder vermeldt de WSJ dat de iPad mini een 7,85-inch scherm krijgt. Over het hardware is er nog weinig van bekend. Apple brengt een iPad mini uit om te kunnen concurreren met de budget tablet Kindle Fire. Hierdoor wordt er uitgegaan dat de iPad mini de hardware eigenschappen van de iPad 2 krijgt.

  • Essan

    Niet een beetje te laat met de massaproductie? Hij wordt over twee weken gepresenteerd toch en begin november gelanceerd?