Apple heeft gisteren een hoop nieuwe producten onthuld. Zo hebben we gisteren een 13-inch MacBook Pro met Retina display, een nieuwe iMac, een nieuwe Mac Mini, een vernieuwde iPad en een kleine 7,9-inch iPad gezien. Voor de keynote heeft Apple verschillende pers vanuit de hele wereld uitgenodigd om de conferentie bij te wonen.

Aan het einde van de persconferentie kreeg de uitgenodigde pers de gelegenheid om alle nieuwe producten te testen. AnandTech was ook aanwezig op de persconferentie, en heeft natuurlijk gebruik gemaakt van de gelegenheid om de iPad mini te testen. De hand-ons video’s van de iPad mini kun je hieronder bekijken:

  • Muzi @ Jailbreak iPad Mini

    Great videos I love to have a new iPad mini as soon as possible.

  • Tim

    De iPad 2 heeft ook een A5-processor toch? Ik ben wel van plan om een iPad mini te kopen 😛