Jamin Barton een Amerikaanse barman vond een prototype van Google’s nieuwste smartphone de Nexus 4  in zijn bar. De barman wist niet wat voor een smartphone het was en schakelde zijn vriend in. Zijn vriend herkende direct de smartphone als de nieuwe Nexus 4.

Op de smartphone zat een grote sticker met Niet Voor Verkoop en een logo van Google. De vriend van Barton schakelde Google in om ze over de gevonden Nexus 4 prototype te inlichten. Een beveiliginsman van Google kwam vervolgens de gevonden Nexus 4 prototype nog dezelfde nacht ophalen.

De beveiliginsman van Google bood Barton een gloednieuwe smartphone aan als hij geen informatie over de gevonden Nexus 4 zou gaan lekken. Google houdt aanstaande maandag een Android evenement in de Verenigde Staten. Waarschijnlijk wordt tijdens de evenement de Nexus 4 en een Nexus 10 tablet onthuld. De Nexus 4 wordt gemaakt door LG en de Nexus 10 wordt door Samsung gemaakt.

[wzslider autoplay=”true” height=”400″ lightbox=”true”]

via Wired

  • Tim

    Google wil aandacht voor zijn nieuwe Nexus 4 zeker. Trouwens de Android evenement van maandag gaat niet meer door.