App van de dag is een razend populaire iPhone-app waarmee u elke dag geheel gratis een app voor iPhone of iPad kunt downloaden waarvoor u normaal gesproken moet betalen. Elke dag onderhandelt het team van App van de dag rechtstreeks met een ontwikkelaar om ervoor te zorgen dat de app 24 uur lang gratis beschikbaar is. Het team van App van de dag heeft een grote passie voor alles wat met Apple te maken heeft en gaat alleen partnerschappen aan met de ontwikkelaars van de beste iPhone-apps in de App Store.

Hoe werkt het?

Als u betaalde apps gratis wilt downloaden, kunt u de App van de dag-app GRATIS downloaden in de App Store. Download App van de Dag.

Controleer de app elke dag om na te gaan wat de gratis app van de dag is. Deze kunt u vervolgens gratis en legaal downloaden uit de App Store.

Welke voordelen biedt App van de dag ? 

Het concept werkt, omdat er sprake is van een win/win-situatie, zowel voor ontwikkelaars als voor gebruikers.

Internetgebruikers kunnen op deze manier gratis de beste betaalde apps downloaden uit de App Store. In een jaar kunnen de besparingen met App van de dag oplopen tot meer dan € 300.

Voor ontwikkelaars van apps blijkt App van de dag de beste manier om een app onder het grote publiek bekend te maken en snel een plaats te veroveren in de bekende Top 25 van de App Store.

Hoe werkt het App van de dag-team?

“Ons concept is heel eenvoudig. Het is vandaag de dag heel moeilijk om je te onderscheiden en een van de beste apps te worden in de App Store van Apple. Anderzijds is het voor iPhone-gebruikers lastig om de beste app te vinden tussen de 500.000 apps die er in de App Store te vinden zijn. We hebben dan ook een dubbele doelstelling: enerzijds willen we de apps die ons het interessantst lijken onder de aandacht brengen en anderzijds willen we ze 24 uur lang gratis maken. Zo wint iedereen. We hebben al met meer dan 50 betaalde apps een overeenkomst gesloten, en die ontwikkelaars hebben hun apps dus 24 uur lang gratis beschikbaar gesteld”, aldus Guillaume Sztejnberg, medeoprichter van App van de dag.