Brian White een analist van Topeka Capital beweert een iPad mini in handen te hebben gehad. Tijdens de China-Taiwan Tech Tour bracht Brian White een bezoek aan een accessoire fabrikant die een pilot van de iPad mini in bezit had. Waarschijnlijk is een pilot een plastic model ter grootte van de iPad mini om passende accessoires te produceren.

De iPad mini zou makkelijk in de zak van een colbert passen en zou over twee camera’s beschikken. De iPad mini zou net zoals de voorgaande iPad’s in twee uitvoeringen beschikbaar zijn, een Wi-Fi only en een 3G-model. Verder heeft de iPad mini een 7,95-inch display, nieuwe Lightning-connector, verkrijgbaar vanaf 8GB opslagruimte, achterkant is twee kleurig net zoals de iPhone 5 en een verfijnde achterkant.

Apple zal vanavond om 19:00 uur tijdens de speciale evenement alle geruchten uit de wereld helpen. Wilt u ook op de hoogte blijven alle nieuwe ontwikkelingen? Dan kunt u vanaf 19:00 uur iPhonemania Live volgen om op de hoogte te blijven.