Afgelopen dinsdag verstuurde Apple uitnodigingen naar de Amerikaanse pers voor een speciale evenement dat op 23 oktober in San Francisco plaats zal vinden. Zoals we Apple kennen wordt er niks bekend gemaakt van wat ons te wachten staat. Maar de uitnodigingstekst ‘We’ve got a little more to show you’ wekt gauw de indruk dat het om iets kleins gaat, hoogstwaarschijnlijk bedoelt Apple hiermee de iPad mini.

Een bron van TechCrunch beweert dat de iPad mini na anderhalve week na Apple’s evenement in de winkels ligt. Dit zou uit komen op 2 november, en deze bewering bevestigt ook eerdere geruchten van andere website’s.

Als we de geruchten mogen geloven is dus de iPad mini vanaf 2 november verkrijgbaar. Waarschijnlijk zal het in de eerste instantie in een aantal landen verkrijgbaar zijn. In Nederland en de rest van Europa zal het ongeveer half november zijn.