Op de online Apple Store kon je tot gisteren geen iPhone 5 reserveren, dit kwam door de beperkte voorraad. Sinds vanmorgen is de iPhone 5 nu wel te reserveren. Als je een iPhone 5 tussen 09:00 en 17:00 uur reserveert krijg je om 21:00 uur te horen hoe laat je het de volgende dag kan ophalen.

Dagelijks zal er gekeken worden hoeveel iPhone 5’s er beschikbaar zijn. Mocht er onvoldoende toestellen zijn krijgt je het te horen via email. Wel kun je dagelijks een nieuwe reservering plaatsen, in de hoop om een iPhone 5 te bemachtigen.

Via de iPhone 5 reserveer pagina kies je Apple Store Amsterdam, vervolgens kies je gewenste iPhone 5 model en kleur. Je kan op zijn max twee toestellen reserveren, alleen is het niet mogelijk om twee verschillende modellen te kiezen. Zou je echter toch twee verschillende iPhone 5 modellen willen, dan zul je twee aparte reserveringen moeten plaatsen. Als je niet komt opdagen vervalt de reservering na 24 uur.

Let er wel op dat alle Apple producten duurder zijn geworden door de BTW-verhoging naar 21 procent. Voortaan betaal je voor een iPhone 5 met 16GB opslagruimte 670,- euro in plaats van 659,- euro.

 • Xam

  Gelijk een witte iPhone 5 gereserveerd. Eens kijken of ik het morgen kan ophalen. Hopen van wel 😀

 • Denis

  Ik heb ook direct even een 32GB versie gereserveerd. Ik hoop dat ze mij kiezen 😛

 • Xam

  ik heb geen email gekregen :S Er stond echter wel dat ik een email zou krijgen. Dat er voldoende of onvoldoende iPhone 5’s waren. Vreemde gang van zaken.

  • Je kan morgen tussen 09:00 / 17:00 nogmaals proberen. Misschien heb je morgen meer geluk. Succes 😉

  • Tim

   Je hebt het mis, er staat: “Krijg je die e-mail niet, dan hebben we geen iPhone voor je kunnen reserveren. Je kunt het dan later opnieuw proberen.”

 • Pim

  Ik reserveer al bijna een week, maar ik hoor maar niks van de kakkers. Begin het een beetje zat te worden. Ze produceren express weinig zodat mensen erop moeten wachten!

 • lies

  Na 3 weken dagelijks te hebben gereserveerd heb ik hem gisteren kunnen kopen! Werkt dus zeker in tegenstelling van wat boze tongen beweren! Geduld….