De betrouwbare Japanse website Macotakara beweert dat Apple winkels heeft laten weten dat zij op 9 oktober voorbereid moeten zijn op de release van de vijfde generatie iPod touch en de nieuwe iPod nano. Macotakara zou dit hebben gehoord van enkele Japanse winkels waar ze contact mee hebben gelegd.

Op 9 oktober zou er eerst een kleine voorraad opgestuurd worden door Apple. Het laatst genoemde heeft de lanceerdatum echter nog niet publiekelijk bevestigd. We zullen het nog even moeten afwachten tot dat er meer nieuws is.

Eerder vandaag waren de levertijden van de iPod touch 5G aangepast naar 2 tot 3 weken. Macotakara heeft contact gelegd met Japanse winkels, het is dus nog onduidelijk of wij in Nederland ook de iPod touch 5G en de nieuwe iPod nano vanaf 9 oktober kunnen kopen.

 • Gert

  Wel een dure muziek speler de iPod touch. Voor de 32GB vragen ze 325 euro en voor de 64GB 426 euro.

  Voor dat geld kan je gewoon een iPhone kopen, daar zit ook een iPod in 😉

  • Paul

   Dan koop je toch lekker een iPhone man, wat ziet je nou te zeuren! Niemand dwingt je om dingen te kopen toch.

 • Eko

  Ben benieuwd.