Apple had vorige maand tijdens de iPhone 5 evenement de nieuwe iPod touch en een nieuwe iPod nano onthuld. Apple zal deze maand de iPod touch 5G en de nieuwe iPod nano lanceren. Het exacte releasedatum was nog niet bekend, maar we weten nu dat we het binnen 2 à 3 weken kunnen verwachten.

De nieuwe iPod touch is super dun (6,1mm), zelfs dunner dan de iPhone 5 en bevat dezelfde A5-processor als die van de iPhone 4S. Het scherm van de iPod touch 5G is even groot als die van de iPhone 5, dus 4-inch.

Apple houdt op 17 oktober een iPad mini evenement, tijdens deze evenement wordt de nieuwste versie van de zeer succesvolle iPad reeks onthuld. Tijdens de keynote wordt ook het exacte releasedatum van de iPod touch 5G en de nieuwe iPod nano bekend gemaakt.

  • Jack

    Ik ben van plan de aquablauw iPod touch te kopen, maar is er ook een 16GB versie?

    • Nope, de iPod touch 5G is enkel verkrijgbaar met 32GB en 64GB opslag.