Martin Hajek is geen onbekende in de design wereld. In het verleden heeft Martin een prachtige 3D rendering van de iPhone 5 gemaakt. Zijn iPhone 5 concept zo was realistisch dat vele dachten dat het om een iPhone 5 prototype ging. Ditmaal heeft de Nederlander een aantal prachtige 3D renderings gemaakt van de kleine iPad, die beter bekend staat als de iPad mini.

Op dit moment is er niet echt veel bekend over de iPad mini. Als we de geruchten mogen geloven krijgt de iPad mini een 7,85-inch scherm, Lightning dock connector en camera aan de achter- en voorkant. Naar verwachting krijgt de iPad mini de hardware eigenschappen van een iPad 2.

Laten we nu maar eens genieten van Martin’s prachtige iPad mini concept.

[wzslider height=”480″ lightbox=”true”]

 

 • Jim

  Ziet er super strak uit. Ik hoop dat het rond de 200/250 euro gaat kosten.

 • Mike

  Zie geen verschil in deze iPad Mini. Lijkt gewoon op de iPad 2 en de iPad 3.

  • John

   Apple wil een budget iPad uitbrengen om te kunnen concurreren met de Kindle Fire en de Nexus 7. Daarom komt er in oktober een iPad mini op de markt.