Gisteren hadden we het nog over de nieuwe 13-inch MacBook Pro met Retina scherm. Volgens een recente gerucht van de betrouwbare website 9to5mac zal de 13-inch Retina MacBook Pro samen met de iPad mini op 23 oktober gepresenteerd worden. Het lijkt erop dat we nog meer nieuwe producten kunnen verwachten tijdens dezelfde evenement op 23 oktober.

Als we de geruchten mogen geloven zal de nieuwe iMac’s uitgerust zijn met de nieuwe Intel Ivy Bridge processoren, sneller werkgeheugen, betere grafische kaart en een nog dunner design. In de eerste fase zal eerst de 21,5-inch iMac de nieuwe uitrustingen krijgen en later zal de 27-inch iMac ook vernieuwd worden.

Volgens MacWorld zal de nieuwe iMac ook op 23 oktober gepresenteerd worden. Als alle geruchten kloppen worden er op 23 oktober vier nieuwe producten onthuld. De iPad mini, 13-inch MacBook Pro met Retina scherm, een vernieuwde iMac en een vernieuwde Mac Mini.