Enkele dagen geleden hadden we een aantal fraaie renderings van de iPad mini gepubliceerd. De iPad mini renderings waren afkomstig van Martin Hajek uit Utrecht. Hij verbaast ons nogmaals met zijn nieuwe 3D-tekeningen en renderings van de iPad mini. De ontwikkelde renderings van de iPad mini lijken erg veel op foto’s van Apple die je terug kunt vinden op de website.

Op dit moment is er niet echt veel bekend over de iPad mini. Als we de geruchten mogen geloven krijgt de iPad mini een 7,85-inch scherm, Lightning dock connector en camera aan de achter- en voorkant. Naar verwachting krijgt de iPad mini de hardware eigenschappen van een iPad 2.

Eerder deze week beweerde CNN al dat er een keynote plaats vindt op 17 oktober. Tijdens deze evenement wordt waarschijnlijk de iPad mini onthuld, die vervolgens op 2 november in de winkels zal liggen. Uitnodigingen voor de iPad mini evenement zullen op 10 oktober verstuurd worden.

Laten we nu maar eens genieten van Martin’s prachtige iPad mini concept.

[wzslider autoplay=”true” height=”480″ lightbox=”true”]

 • iPad mini

  Ziet er helemaal geweldig uit! Ik ga ’t zeker kopen.

 • Laura

  So COOOOOOLLL!!!! I love it 😉

 • Ricky

  Enig idee hoeveel de iPad mini gaat kosten?

  • iPhonemania

   De prijs van de iPad mini zal tussen 250/350 euro zijn

 • Leo

  Wel goed bedacht een iPad in verschillende kleuren.