Samsung heeft vandaag via sociale media bekend gemaakt dat de langverwachte update van de Galaxy S3 naar Android 4.1 Jelly Bean vanaf vandaag uitgerold word. De update is vooralsnog alleen beschikbaar voor Nederlandse T-Mobile gebruikers met open toestellen.

De Samsung Galaxy SIII is één van de eerste smartphones die een update naar Android 4.1 Jelly Bean krijgt. Na de update van de Galaxy S3 naar Android 4.1 zou het toestel soepeler moeten werken. De nieuwe Android 4.1 beschikt over Google Now, dit is een soort digitale assistent net zoals de populaire Siri van Apple.

Android 4.1 Jelly Bean is voor nu nog even de nieuwste Android versie. Twee dagen geleden heeft Google de Android 4.2 Jelly Bean al aangekondigd. Deze zal vanaf 13 november standaard meegeleverd worden met de nieuwe Nexus 4 smartphone en de nieuwe Nexus 10 tablet van Google.

De Samsung Galaxy S2 krijgt ook een update naar Android 4.1 Jelly Bean, dit zou ergens in november plaats vinden.

  • Freek

    Jelly Bean werkt geweldig en zelfs soepeler dan ios6 en op youtube staan tig vergelijkingen met siri en google verslaat siri op alle fronten.

  • Patrick

    Sinds de update krijg ik een rode rand om mijn beeldscherm .heel vreemd kan íemand mij vertellen hoe we dit kunnen oplossen of is dit normaal

    • Je toestel resetten naar fabrieksinstellingen kan helpen.