Samsung heeft Apple’s nieuwste smartphone de iPhone 5 toegevoegd aan één van de lopende Amerikaanse rechtszaken. Volgens het Zuid-Koreaanse bedrijf zou de iPhone 5 onder meer 3G-patenten schenden en zouden een aantal specifieke functies gebruikmaken van andere patenten.

Op dinsdag 6 november vind de eerste zitting plaats en dan zal er gekeken worden of de rechter het toevoegen van de iPhone 5 wel toestaat.

Een andere rechter in een andere Amerikaanse pantentzaak tussen Apple en Samsung heeft maandag het voorlopige verkoopverbod op de Galaxy Tab 10.1 opgeheven. Dit voorlopige verkoopverbod op de Galaxy Tab werd eerder ingesteld door rechter Lucy Koh.

  • Alexander

    wat een gezeik zeg tussen deze twee bedrijven. Patent dit patent dat. Ze moeten eens ophouden en goede producten leveren.