Apple heeft enige tijd geleden aangekondigd dat ze niet van plan zijn om een dock uit te brengen voor de iPhone 5. Deze beslissing zou genomen zijn door dat Apple zich meer wilt inzetten in de AirPlay functie waarmee audio en video draadloos gestreamd kan worden. Dit komt wel goed uit voor accessoiremakers die nu een vrij markt hebben.

Zo is er onlangs een nieuwe dock voor de iPhone 5 verschenen. The Lightning Dock is een stijlvolle iPhone 5 dock die in een aluminium en houten uitvoering verkrijgbaar is. The Lightning Dock heeft een ingebouwde Lightning connector die je kan verbinden met je eigen Lightning kabel. Als je niet over een Lightning kabel beschikt kan je deze extra bij kopen voor een prijs van 20 dollar.

The Lightning Dock is verkrijgbaar in drie varianten. Het houten model kost 24,95 dollar en de aluminium model kost 34,95. Voor 5 dollar meer krijg je nog een achterwandje erbij zodat je iPhone 5 niet verkeerd leunt in de dock. Verzendkosten zijn 7,95 dollar voor Nederland en België.
Voor meer informatie kunt u terecht op TheLightningDock.com

  • Sam

    De aluminium versie ziet er wel gaaf uit zeg. Denk dat ik het wel ga kopen

  • Otto

    Beetje aan de dure kant vind je niet?