Het lijkt erop dat we op 23 oktober heel wat nieuwe producten kunnen verwachten. Over het algemeen stond 23 oktober bekend om de aankondiging van de iPad mini. Gisteren werd er ook beweerd dat er ook een 13-inch MacBook Pro met Retina scherm gepresenteerd zou worden. Daarnaast zou er ook nog een nieuwe iMac onthuld worden met een compleet nieuwe design.

Het nieuwste gerucht is afkomstig van 9to5mac. Zij beweren dat er op 23 oktober tijdens de Apple evenement ook nog eens een vernieuwde Mac Mini wordt gepresenteerd. De Mac Mini zal qua design niet veel of helemaal niet veranderen, het vernieuwing zal in de hardware toegepast worden. Zo zou er een model zijn met meerdere keuzes uit het type processor en opslagruimte, en een andere model zou bedoeld zijn voor OS X Server.

De vernieuwde Mac Mini’s zouden direct na de aankondiging verkrijgbaar moeten zijn.