Apple heeft zojuist de vernieuwde versie van de iPad 3 aangekondigd. De vierde generatie iPad a.k.a iPad 4 heeft dankzij de nieuwe A6X-processor dubbel zoveel processorkracht en een betere grafische performance. De A6X-processor is een verbeterde variant van de processor die we terug zien in de iPhone 5.

Dankzij de nieuwe A6X-processor is de iPad 4 tweemaal zo snel als de huidige iPad 3. Heeft wel dezelfde 720p FaceTime camera en 10 uur batterijduur maar ondersteund wel wereldwijde 4G netwerken. Ook beschikt de iPad 4 over de kleine Lightning-connector net zoals de iPhone 5. De iPad 3 verdwijnt uit de winkel en wordt vervangen door een iPad 4. De iPad 4 prijs is iets hoger geworden: terwijl de iPad 3 nog in de winkel lag voor 488 euro, moet je voor de iPad 4 minimaal 499 euro betalen

  • Richard

    Dat heeft niet lang gebeurd. De iPad 3 is pas een half jaar oud en wordt het gelijkt vervangen door een iPad 4.

    Wel erg sneu voor de kopers van de iPad 3.

  • Peter

    Ik heb er een lange tijd over gedacht om een iPad 3 te kopen uiteindelijk niet gekocht. Gisteren wel de iPad 4 alvast besteld. 😉