Aanstaande vrijdag 23 oktober organiseert Apple de eendaagse Apple shoppingevenement dat jaarlijks plaats vindt. Tijdens de eendaagse Apple shoppingevenement (ook wel beter bekend staat als Black Friday) dat 24 uur duurt zullen veel Apple producten flink in prijs verlaagd zijn. Je kan op twee manieren gebruik maken van deze korting actie. Je kan aanstaande vrijdag de Apple Store in Amsterdam bezoeken of je kan ook natuurlijk gewoon via de website van Apple bestellen.

Het is op dit moment nog niet bekend welke Apple producten mee doen aan de actie en hoeveel korting er op zal gegeven worden. Afgelopen jaar gaf Apple flinke kortingen op de: iPad, iPod touch, iMac, MacBook Air, MacBook Pro, Smart Cover’s, iTunes Gift Card’s en nog veel meer.

Zodra we meer weten welke producten aan de Black Friday actie mee doen zullen we het u melden hierop iPhonemania. Houd ons dus in de gaten.