Apple heeft een nieuwe iOS update uitgebracht. De nieuwe iOS 6.0.1 brengt een aantal verbeteringen met zich mee en zou een aantal bugs moeten oplossen. Het zou gaan om de volgende bugs: Wi-Fi, Passbook, Exchange, mobiele data en het virtuele toetsenbord. iPhone 5 gebruikers hebben een aparte iOS updater-app nodig om iOS 6.0.1 over-the-air te kunnen installeren!

De verbeteringen hebben betrekking op:

  • Draadloos uitvoeren van software-updates.
  • Horizontale strepen op het virtuele toetsenbord.
  • Cameraflitser.
  • Betrouwbaarheid bij WPA2 Wi-Fi-netwerken op iPhone 5 en iPod touch 5G.
  • Toegang tot mobiele netwerken.
  • Schakelaar ‘Gebruik mobiele data’ voor iTunes Match.
  • Codeslot.
  • Exchange-vergaderingen.

De nieuwe iOS 6.0.1 kunt u via de over-the-air functie installeren (Instellingen > Algemeen > Software-update). U kunt het ook via iTunes installeren of u kunt net als gewoonlijk de nieuwe iOS 6.0.1 via onze Download iOS Firmware pagina downloaden.