In het verleden verscheen er bijna dagelijks nieuwe geruchten rondom een nieuwe Apple TV. In de afgelopen weken hebben we geen enkel geruchten meer vernomen van derden. James Kisner een analist van Jefferies brengt hier verandering in. Volgens Kisner staat Apple op het punt om een nieuw Apple TV product aan te kondigen. Op dit moment zou minstens één grote kabelaanbieder al bezig zijn met het testen van de nieuwe Apple TV.

James Kisner haalt zijn informatie uit gesprekken met contacten uit de industrie. De grote kabelaanbieder zou bezig zijn met het testen van de hoeveelheid extra capaciteit er nodig zou zijn om de nieuwe Apple TV goed op de breedband datanetwerken te laten functioneren. Volgens Kisner zou het niet lang meer gaan duren voordat we daadwerkelijk een nieuwe Apple TV product te zien krijgen.

Kisner laat ook weten dat hij niet zeker is van of het om een nieuwe hard- of software product gaat. Het zou best kunnen zijn dat het om een dienst rondom streaming van televisiebeelden, maar het kan natuurlijk ook een Apple HDTV zijn.