Een paar dagen geleden beweerde James Kisner een analist van Jefferies dat Apple op het punt stond om een nieuwe Apple TV te aankondigen. Momenteel zou op zijn minst één grote kabelaanbieder interesse hebben in de Apple TV en dat die bezig zou zijn met het testen ervan. Een andere analist genaamd Gene Munster werkende bij Piper Jaffray beweert dat Apple pas in november 2013 een Apple TV kan aankondigen.

Verschillende bronnen melden dat Apple tot heden nog steeds geen deal heeft kunnen sluiten met kabelmaatschappijen. Zolang Apple geen deal kan sluiten met een kabelmaatschappijen wordt de Apple TV een onmogelijke klus. Het lijkt er dus op dat een Apple TV nog heel erg ver weg is en dat het zeker niet aankomende maanden aangekondigd kan worden.

Gene Munster voorspelt niet alleen dat de Apple TV pas in november 2013 verschijnt. Zo zou er volgens Munster al in maart 2013 een nieuwe iPad mini verschijnen met een Retina scherm. In juni 2013 zou er nog een evenement plaatsvinden, tijdens deze evenement verschijnt iOS 7 en een nieuwe versie van Mac OS X. Eerder verschenen al geruchten dat OS X 10.9 Siri en Apple Maps gaat krijgen. Volgens een andere gerucht heet de nieuwe besturingssysteem van Apple OS X 10.9 Lynx.

In September 2013 zou er volgens Munster ook een evenement plaatsvinden. Tijdens deze evenement zal Apple de iPhone 5S, nieuwe iPad mini en een nieuwe iPad aankondigen. In november 2013 zou dan de Apple TV moeten komen.

via BusinessInsider