Veel mensen die op dit moment een iPhone hebben lopen nog niet direct warm voor de nieuwe iPhone 5. Dit is naar voren gekomen door een enquete die de afgelopen weken is gehouden door de webwinkel HoesjesOnline.nl. In totaal hebben 230 mensen de enquête ingevuld.

Aan de bezoekers van HoesjesOnline.nl is de volgende (meerkeuze) vraag gesteld: De iPhone 5 is verkrijgbaar in Nederland. Ga jij ‘m kopen?

 Antwoorden

  • Zodra ik mijn abonnement kan verlengen neem ik ‘m: 19,6 %
  • Ik koop ‘m los en wacht niet tot mijn abonnement afloopt: 17 %
  • Ik hoef ‘m voorlopig niet. Mijn huidige iPhone is prima!: 63,4 %

Interessant

Wat opvalt is dat meer dan 60% van de respondenten de huidige iPhone nog prima vindt. Ook interessant is het feit dat bijna de helft van de mensen die de iPhone 5 wel graag willen hebben bereid is om het toestel los te kopen.

En jij?

Ga jij de iPhone 5 kopen? Of heb je er wellicht al eentje? In dat geval raden wij je aan om de iPhone 5 hoesjes van HoesjesOnline.nl eens te bekijken. Er is inmiddels al een groot aantal verschillende hoesjes verkrijgbaar voor de iPhone 5.