Eind oktober had Rockstar officieel bekend gemaakt dat er dit jaar nog een aangepaste iOS versie van Grand Theft Auto: Vice City verschijnt. Het is dan bijna zover, Rockstar heeft nu bevestigd dat GTA: Vice City vanaf 6 december verkrijgbaar zal in de App Store. Het gaat om een volledige versie van GTA: Vice City, maar is aangevuld met een aantal verbeteringen voor mobiele platforms.

Grand Theft Auto: Vice City verscheen voor het eerst in 2002 voor de PlayStation 2, waarna er in 2003 ook een PC en een Xbox versie werd uitgebracht. De iOS versie van GTA: Vice City wordt uitgebracht ter viering van het tiende jubileum. Vice City verscheen voor het eerst op 29 oktober 2012.

Grand Theft Auto: Vice City zal helaas niet alle iOS-apparaten ondersteunen. Volgens Rockstar Games zijn de iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch vierde en vijfde generatie en alle iPads ondersteund.