Apple heeft dit jaar bijna al zijn producten vernieuwd. Zo hebben we een nieuwe MacBook Pro met Retina scherm, nieuwe MacBook Air, super dunne iMac, Mac Mini, iPod touch 5G, iPod nano, iPhone 5, iPad 3, iPad 4 en een iPad mini dit jaar gezien. Naast deze producten zijn er ook een hoop nieuwe Apple accessoires aangekondigd. Met al deze producten en de verkoopcijfers heeft Apple een succesvolle jaar achter de rug.

Dit alles betekent niet dat Apple nu stil gaat zitten. Het is vrijwel zeker dat Apple volgende jaar nieuwe versies van bijna al hun producten zal lanceren. Laatste dagen gaan er vele geruchten rond over de volgende generatie iPhone. Als we de geruchten mogen geloven zal Apple in het eerste kwartaal van 2013 een iPhone 5S en een nieuwe iPad mini met Retina scherm aankondigen.

Apple zou het goedkeuringsproces van onderdelen en materialen versnellen, en de ontwikkeling van de iPhone 5S versnellen.

Met de komst van de 7,9-inch iPad mini heeft Apple een nieuwe markt voor zich zelf gemaakt. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Apple een iPad mini zal aankondigen met een Retina scherm.