Van de makers van de prijswinnende PhotoForge app is er nu een nieuw meesterwerk uitgekomen. KitCam, mooi ontworpen en beschikt over krachtige eigenschappen en dat allemaal in één app. KitCam is een must-have app voor mensen die van fotografie houden. KitCam is een principe een volledige camera kit maar dan als app. Met de krachtige iPhone camera breng je fotografie naar een nieuw niveau.

Kitcam

Verbluffende live Filters & FX

Het speciale aan deze app is dat je de foto al een filter kan geven voordat je de foto neemt. De filters hebben een live-preview, dit houdt in dat je de foto al kan bekijken hoe het eruit gaat zien met de filter voordat je het neemt.

Full HD video opnemen met geweldige functies

Tijdens het opnemen in Full HD beschik je over meer functies dan de standaard camera app. Zo heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de Stabilizer functie waarmee het opnemen wat stabieler is dan gewoonlijk en dit is nog niet alles, voor elk situatie is er wel wat te vinden. Zie onderstaande video wat de mogelijkheden zijn van KitCam.

Download KitCam via App Store (€1,79)