Afgelopen dagen zijn er wat geruchten rondom de nieuwe Apple TV opgedoken. Zo beweerde James Kisner een analist van Jefferies dat Apple op het punt stond om een nieuwe Apple TV te aankondigen. Een andere analist genaamd Gene Munster werkende bij Piper Jaffray beweert dat Apple pas in november 2013 een Apple TV kan aankondigen.

Knowledge een vaste bezoeker van de Amerikaanse website The Verge heeft zijn fantasie uitgewerkt in een Apple TV concept. Volgens Knowledge zou de Apple TV nauw integreren met de iPhone en iPad. Zo kunnen gebruikers via de hoofdmenu van de Apple TV aangeven welke iDevices je wilt inschakelen om de Apple TV te besturen.

Verder zou de Apple TV meerdere HDMI en USB aansluitingen hebben en zou er met behulp van WiFi en Bluetooth draadloos verbindingen kunnen worden gelegd om onder andere muziek en video’s af te spelen via een iPhone, iPad, iPod touch of een Mac met behulp van AirPlay.

Ook zou het mogelijk zijn om videokanalen te bekijken via de Apple TV. Deze kunnen dan via de App Store gekocht/gedownload worden. Apple TV zou ook de populaire Siri assistent ondersteunen, waarmee er naar leuke programma’s gezocht kan worden.

[wzslider autoplay=”true” lightbox=”true”]