Apple heeft zojuist een nieuwe iOS-update uitgebracht voor de iPhone 5 en de iPad mini. De nieuwe iOS 6.0.2 zou een bug moeten verhelpen dat de WiFi verbinding zou beïnvloeden. De nieuwe iOS 6.0.2 is hierdoor enkel bedoeld voor iPhone 5 en iPad mini gebruikers.

iOS 6.0.2

iOS 6.0.2 Software Update:

Deze update bevat verbeteringen en oplossingen voor problemen, waaronder:

  • Er is een probleem verholpen dat van invloed kon zijn op Wi-Fi.

Ga voor meer informatie over de beveiligingsaspecten van deze update naar deze webpagina: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL&locale=nl_NL

iPhone 5 en iPad mini gebruikers klaagden over een zeer slechte WiFi verbindingen die soms zelfs helemaal niet werkte. Meestal na het rebooten van de iPhone 5 en iPad mini werkte de WiFi weer. Dit probleem heeft Apple verholpen in iOS 6.0.2.

iPhone 5 - iOS 6.0.2