Het Braziliaanse IGB Electronista SA heeft een nieuwe smartphone uitgebracht. Zoals de titel het al verraad heet deze nieuwe smartphone IPHONE. De IPHONE Neo One van het Braziliaanse bedrijf draait op het Android mobiele besturingssysteem van Google. IGB Electronista SA beweert het Braziliaanse handelsmerk iPhone sinds het jaar 2000 in handen te hebben.

IPHONE Neo One

 

De IPHONE Neo One lijkt niet erg veel op de iPhone van Apple. Aan de voorzijde vind je de gebruikelijke zwarte bezel en afgeronde hoeken. Aan de onderzijde van het scherm heeft de IPHONE Neo One vier touchknoppen in plaats van de homeknop van de iPhone.

Eerder dit jaar was er een soortgelijke situatie met de Chinese bedrijf Proview. Proview Technology had het handelsmerk iPad in handen, en kreeg van Apple uiteindelijk een bedrag van 60 miljoen dollar.

Hoe het met het Braziliaanse iPhone zal eindigen zullen we vast en zeker binnenkort wel horen.

via Reuters

  • hallo

    hahahaahah