Het was al eerder door Rockstar bekend gemaakt dat er een aangepaste iOS versie van Grand Theft Auto: Vice City voor de iPhone, iPad en iPod touch zou verschijnen. Het is dan nu zover, Grand Theft Auto: Vice City is vanaf nu verkrijgbaar via de App Store. Het gaat om een volledige versie van GTA: Vice City, maar is aangevuld met een aantal verbeteringen voor mobiele platforms.

Grand Theft Auto: Vice City verscheen voor het eerst in 2002 voor de PlayStation 2, waarna er in 2003 ook een PC en een Xbox versie werd uitgebracht. De iOS versie van GTA: Vice City wordt uitgebracht ter viering van het tiende jubileum. Vice City verscheen voor het eerst op 29 oktober 2012.

Rockstar Games viert het tienjarig bestaan van Grand Theft Auto: Vice City met een uitgave voor de iPhone, iPad en iPod touch, voorzien van HD-graphics, aangepaste besturing en tal van nieuwe functies:

• Prachtige vernieuwde graphics, personages en belichting
• Nieuwe nauwkeurige vuurfuncties en richtopties
• Instelbare besturing met een volledig aanpasbare layout
• Ondersteuning van iCloud-opslag van je voortgang
• Uitgebreide campagne met talloze uren gameplay
• Ondersteuning van Retina-display
• Aanpasbare iTunes-afspeellijsten*

Download Grand Theft Auto: Vice City via de App Store (€4,49)