Terug in september was het de beroemde iPhone hacker en jailbreak ontwikkelaar @Chpwn gelukt om zijn gloednieuwe iPhone 5 op dezelfde dag te jailbreaken. Dit was echter een Failbreak, want dit jailbreak methode was enkel bestemd voor jailbreak ontwikkelaars. Afgelopen maand was het @MuscleNerd gelukt om de iPad mini te jailbreaken. @MuscleNerd heeft ook dezelfde jailbreak methode als @Chpwn toegepast.

Mocht je onlangs een nieuwe iPad 4 hebben gekocht, dan hebben we ook goed nieuws voor jou. Het is @Chpwn ook gelukt om zijn iPad 4 te jailbreaken op iOS 6. Volgens de beroemde jailbreaker bevat de iPad 4 precies hetzelfde exploit als de iPad 3, en hierdoor was @Chpwn in staat om de iPad 4 ook te jailbreaken.

Zoals we zien werkt de jailbreak gemeenschap hard om voor ons een jailbreak tool uit te brengen. Wij wensen de jailbreak ontwikkelaars veel succes en hopen dat we zo snel mogelijk een publieke jailbreak tool kunnen verwachten.