Sinds de komst van de nieuwe iOS 6 en iOS 6.0.1 hebben veel mensen hun Untethered Jailbreak van iOS 5.1.1 verloren. Al deze jailbreak liefhebbers vragen zich natuurlijk ook af wanneer we een Untethered Jailbreak voor iOS 6 of iOS 6.0.1 krijgen. Het goede nieuws is dat alle iPhone hackers en Jailbreakers momenteel bezig zijn om een Untethered Jailbreak voor iOS 6.x.x te ontwikkelen.

Momenteel kunnen iPhone 3GS, iPhone 4 en iPod touch 4G gebruikers op iOS 6 en iOS 6.0.1 genieten van de Tethered Jailbreak optie voor deze iDevices. Zo kunnen deze gebruikers met de nieuwe versie van Sn0wbreeze en de nieuwe versie van Redsn0w een Tethered Jailbreak uitvoeren.

Er zijn natuurlijk nog miljoenen iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini en iPod touch 5G gebruikers die ook willen genieten van een jailbreak op hun iDevice. Geduld loont, we moeten dus nog wel even afwachten. Eerder was het MuscleNerd en Chpwn van de iPhone Dev Team gelukt om de iPhone 5, iPad mini en de nieuwe iPad 4 te jailbreaken op iOS 6. Dit werd echter een Failbreak genoemd en een publieke release was nog ver weg. Inmiddels zijn we zo’n twee maanden verder en de jailbreakers zijn natuurlijk ook wat verder met het gehele jailbreak proces.

De iPhone 4S, iPad 2, iPad 3 en de iPod touch 5G zijn tot nu toe nog niet gejailbreakt op iOS 6, maar als de jailbreakers de iPhone 5, iPad mini en de iPad 4 hebben gejailbreakt zal het ook op deze iDevices werken.

Op dit moment kunnen we niets zeggen over de release datum van een Untethered Jailbreak voor iOS 6, maar één ding is wel zeker dat de nieuwe generatie iDevices met de Absinthe exploit gejailbreakt gaan worden. De oude Limera1n exploit van Geohot werkt enkel op A4-apparaten als de iPhone 3GS, iPhone 4 en iPod touch 4G. Zodra we meer weten over Untethered Jailbreak van iOS 6 zullen wij het natuurlijk met jullie delen hierop iPhonemania.

 • Karel

  hopen dat we gauw een untethered jailbreak voor alle toestellen krijgen. heb spijt dat ik heb geupdate naar ios 6

 • Brayen

  hoop dat gauw een untentherd jailbreak komt voor 6.0.1 ben benieuwd rustig afwachten he gedult loont . .. hoop dat ie echt komt op die datum 22dec…rustig af wachten maar . . in vol spaning…….

 • hans

  jamer niet voor iPod touch 4

 • Arno

  Nou braken t is 22-12 kom maar op vind je ook niet

 • nico

  jamer niet voor iPod touch 4s