Op het internet zijn een hoop geruchten te vinden over de volgende generatie iPhone. Sommige daarvan beweren dat Apple de iPhone 5S in de eerste helft van 2013 zal uitbrengen en andere beweren weer dat de iPhone 5S rond de zomer periode zal uit komen. De iPhone 5 is inmiddels twee maanden verkrijgbaar en tot dat Apple haar zevende generatie iPhone gaat aankondigen zijn we wel maanden verder.

Er is recent op het internet een behuizing foto opgedoken, volgens onderdelen website ETrade Supply is het mogelijk de achterkant van de iPhone 5S. Op het eerste gezicht lijkt het precies op een iPhone 5, maar de veranderingen in de iPhone 5S zouden echter achter de behuizing zitten. Dit komt ons bekend voor, dit heeft Apple ook met de iPhone 3GS en de iPhone 4S gedaan. De design bleef hetzelfde en de vernieuwing was enkel het hardware.

Volgens MacRumors kunnen de foto’s wel van een iPhone 5S zijn, maar het zou ook een oude prototype van de iPhone 5 kunnen zijn. De derde mogelijkheid is dat het om een nep behuizing is.

Wat we aan deze behuizing kunnen zien is dat de schroeven van de printplaat op een andere plaats zijn bevestigd en dat een aantal hardware onderdelen van plaats zijn veranderd. Meer valt er ook niet zien aan de foto’s. We zullen nog even moeten afwachten of andere onderdelen websites meer in de foto’s zien dan ons.