Apple heeft de derde beta versie van iOS 6.1 vrijgegeven aan ontwikkelaars. Als je een ontwikkelaar bent en je wil graag je applicaties en tweaks gaan testen en verbeteren voor iOS 6.1 dan heb je natuurlijk een jailbreak nodig. Net zoals de vorige beta versie’s van iOS 6.1 kan je ook de derde beta tethered jailbreaken. Een Tethered Jailbreak houdt in dat de iDevice telkens wanneer deze opnieuw wordt opgestart aan een computer moet worden verbonden.

Let wel op dat beta versie’s van iOS enkel geïnstalleerd kunnen worden door ontwikkelaars. Als u geen ontwikkelaar bent raden we aan om deze jailbreak handleiding niet te volgen. Dit is een tethered jailbreak enkel voor de iPhone 3GS, iPhone 4 en iPod touch 4G. Alle andere iOS-apparaten hebben momenteel geen jailbreak!

Stap 1: Download Redsn0w 0.9.15b3 via onze Download Jailbreak Tools pagina en download ook iOS 6 voor uw toestel via Download iOS Firmware pagina.

Stap 2: Sluit nu uw iPhone of iPod touch aan op uw computer en plaat het in DFU mode.

Stap 3: Start nu Redsn0w op en ga naar Extras > Select IPSW en selecteer iOS 6.

Stap 4: Ga nu terug naar de startpagina van Redsn0w en klik op Jailbreak. Redsn0w zal nu enkele dingen gaan laden, zodra dit klaar is kom je bij Please select your options. Bekijk of Install Cydia is aangevinkt, zo niet vink deze aan en klik op Next.

Stap 5: Zodra de Jailbreak proces voltooid is zal u zich nu bevinden in de lockscreen. Sluit Redsn0w af en plaats uw iDevide nogmaals in DFU mode.

Stap 6: Start Redsn0w op en klik op Extras > Select IPSW en selecteer iOS 6.

Stap 7: Ga nu terug naar de startpagina van Redsn0w en klik op Extra’s > Just Boot. Redsn0w zal nu uw iOS apparaat opstarten, zodra uw toestel aan is zal zult u de logo van Cydia zien op uw scherm.