In de Cydia Store is er vandaag een nieuwe geweldige jailbreak tweak verschenen. De nieuwe jailbreak tweak Auxo tilt de multitasking naar een hoger niveau. Auxo is in het kort uitgelegd een jailbreak tweak die de multitasking op je iPhone compleet vernieuwd. Vanuit Auxo kan je onder andere de volumu, helderheid, AirPlay, Bluetooth en nog meer dingen regelen.

Jailbreak Tweak Auxo

Verschillende jailbreak ontwikkelaars hebben hard aan Auxo gewerkt om het mogelijk te maken. Deze jailbreak tweak was oorspronkelijk een concept om het multitasken op de iPhone compleet te vernieuwden. Het is zeker de moeite waard om deze jailbreak tweak te testen.

Momenteel ondersteunt Auxo alleen een de iPhone met iOS 6. Ontwikkelaars achter Auxo zijn druk bezig om ook iOS 5 te ondersteunen en een iPad versie van Auxo zal ook binnenkort uitgebracht worden.

Auxo is verkrijgbaar in de Cydia Store voor 1,99 dollar.

via iDB