In de eerste kwartaal van 2012 kwam Apple met de MacBook Pro met Retina scherm. Naast dat de schermresolutie van de MacBook Pro Retina hoger is dan die van een Full HDTV heeft het ook nog eens zeer goede specificaties. Dit zien we dan natuurlijk terug in de prijzen.

MacBook Air 2013 - MacBook Pro 2013

De Chinese website DigiTimes beweert dat we in 2013 een MacBook Air kunnen verwachten met dezelfde Retina-scherm als die van de MacBook Pro. Apple heeft dit jaar zowel de MacBook Pro en MacBook Air een update gegeven, dit gebeurde enkel op het gebied van hardware.

Naast een Retina-scherm zal de MacBook Air en MacBook Pro ook nog eens een processor upgrade krijgen. Wat voor een processor dat is moeten we helaas nog afwachten. Wel weten we vrij zeker dat de MacBook Air met Retina-scherm de prijzen laten stijgen.

Apple zal waarschijnlijk ook een nieuwe MacBook Air uitbrengen zonder Retina-scherm om de prijs een beetje laag te houden.

via DigiTimes