Afgelopen week heeft Tim Cook zijn eerste publieke televisie interview gehouden in de Apple Store in Grand Cental Station in New York. Het is Cook’s zijn eerste publieke tv-interview sinds hij CEO van Apple is geworden. Tijdens het interview heeft Tim Cook interessante opmerkingen gemaakt over een Apple televisie.

Tijdens het interview met NBC werd Tim Cook gevraagd wat Apple’s volgende grote project zou zijn. Cook’s antwoordde:

“When I go into my living room and turn on the TV, I feel like I have gone backwards in time by 20 to 30 years,” Cook told Williams. “It’s an area of intense interest. I can’t say more than that.”

In het biografie van Steve Jobs dat geschreven is door Walter Isaacson was te lezen dat Steve Jobs eindelijk het geheim had gevonden om een betere televisie te maken. Het zou volgens Steve Jobs .Het meest eenvoudige interface die je je kan voorstellen.

Wat denk u zelf, krijgen we in 2013 een nieuwe Apple televisie?