Voor de gene die op de nieuwe iMac hebben zitten te wachten is het dan eindelijk zover. Apple heeft gisteren officieel de verkoop van de vernieuwde iMac gestart. Van nieuwe Apple producten zijn we zo een beetje gewend dat er een langere levertijd aan vast zit, opmerkelijk aan de levertijd van de nieuwe iMac is dat het maar één tot drie werkdagen is.

De nieuwe 21,5-inch is dus leverbaar binnen 1-3 werkdagen, voor de grotere iMac met 27-inch display dien je nog zo’n 3-4 weken te wachten. De goedkoopste iMac is leverbaar vanaf 1379 euro, net zoals alle Mac’s ken je de inhoud van de iMac naar wenst uitrusten.

Ben je benieuwd hoe de vernieuwde iMac eruit? Dan kan je het natuurlijk live bezichtigen in de Apple Store in Amsterdam of één van de Apple bij u in de buurt. Om u alvast op te warmen voor de nieuwe iMac hebben de jongens van BrandHitTech een unboxing video voor u gemaakt.