Vandaag hadden we een artikel geschreven over de status van de Untethered Jailbreak voor iOS 6 en iOS 6.0.1. Daarin hadden we het over de Untethered Jailbreak voor de iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini en de iPod touch 5G. De jailbreakers hebben wel vooruitgang geboekt met het jailbreak proces maar we weten op dit moment niet wanneer het uitgebracht zal worden.

Vandaag hebben we in een Twitter gesprek tussen @Hackulous en @dreamjailbreak gelezen dat er een Untethered Jailbreak voor iOS 6 op 22 december uitgebracht zal worden. Op de website (DreamJB.com) van deze nieuwe jailbreaker is te lezen dat hij over een Untethered Jailbreak voor iOS 6 en iOS 6.0.1 beschikt. Deze Untethered Jailbreak zou werken op de iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPod touch 4G en iPod touch 5G.

De nieuwe jailbreakers genaamd dreamjailbreak is een onbekende, het is daarom voor ons onduidelijk of het om een echt of een nep jailbreak gaat. We zullen nog even moeten afwachten tot 22 december.

UPDATE: Untethered Jailbreak voor iOS 6.0.1 van DreamJB is fake

 • Karel

  nooit van hem gehoord zal waarschijnlijk wel fake zijn.

 • Brayen

  hopelijk komt ie echt….ben benieuwd….rustig afwachten…geduld loont he….zonder jailbreak is een iphone niet fijn….met jailbreak heb je veel snufjes en handig dingen allemaal . . .we will see on 22dec als het klopt en echt is . . . hoop van wel . . . .

 • Rob van Looy

  kunnen we dan ook eindelijk op een normale manier een favoriete ringtone erop zetten?

 • Rick

  Heb net een iphone 4 gekocht. ik hoop maar dat er dan op de 22ste een jailbreak is. Ben bang van niet.

 • Leo

  Hopelijk

 • rutger

  vandaag de iphone binnen gekregen na lange tijd.
  🙁 jammer genoeg moet ik dus tot mijn verjaardag wachten(zou wel een leuk cadeau zijn)

 • peter dirkx

  hehehe, alleen karel had het goed. geen jailbreak. voorlopig nog maar even iOS 5.1.1 er op laten staan