De Chinese website DigiTimes beweert op basis van anonieme bronnen dat de volgende generatie iPad mini een retina scherm gaat krijgen. De voornaamste kritiek is het feit dat de huidige iPad mini een beeldscherm resolutie van de iPad 2 heeft van 1024×768 pixels. We verwachtten dan ook dat de opvolger van de iPad mini een retina display gaat krijgen.

iPad mini en iPad 4

We weten natuurlijk dat een retina scherm duurder is, Apple heeft hierdoor voor de iPad 2 scherm gekozen om de prijs van de iPad mini laag te houden. DigiTimes vermeldt verder niet welke specificaties de retina scherm van de volgende generatie iPad mini zal hebben.

Zal de nieuwe iPad mini dikker worden met de komst van een retina scherm? of heeft Apple hiervoor al een oplossing kunnen vinden? Tijd zal ons leren.

  • Leo Klee

    Kom maar op met die iPad mini met Retina Display.
    Ik ben de eerste die er een pre-orderd 😛