Twee dagen geleden kwam de Amerikaanse website TechCrunch met bewering dat Facebook in gesprek was met de zeer populaire chatdienst WhatsApp. De gesprekken zouden over een mogelijke overname gaan.

WhatsApp laat het volgende aan AllThingsD weten: “Het TechCrunch artikel is een gerucht en niet berust op feiten. Op dit moment hebben we verder geen andere informatie te delen.” Ook Facebook heeft gereageerd, tegenover AllThingsD heeft Facebook het volgende gezegd: “We geven geen commentaar op geruchten of speculaties.

De bronnen van TechCrunch beweerde dat WhatsApp en Facebook in gesprek waren, maar vermelde niet hoe ver de gesprekken waren en om wat voor bedrag het ging. Meestal worden zulke geruchten standaard ontkend, maar het zou best kunnen dat we binnenkort te horen krijgen dat er al een deal is gemaakt.